piątek, 22 sierpnia 2014

#23. Letni deser


Produkty, które "ucierpiały" przy przygotowywaniu tego dania:

jogurt naturalny
mango
pitahaya
czerwona porzeczka
jagody

    Przy przygotowywaniu tego dania nie ucierpiało żadne zwierzę! :)

    ~ ~ ~

    Tak - znowu jogurt naturalny i znowu owoce. Bo takie połączenie jest po prostu pyszne, a ponadto zdrowe :) Może być spożyte jako deser, śniadanie, drugie śniadanie lub po prostu jako przekąska. 

    Przygotowanie:  Nałóż do szklanki jogurt naturalny. Dodaj pokrojone, obrane ze skórki i pozbawione pestki dojrzałe mango, jagody, czerwone porzeczki oraz kawałki miąższu owocu pitahaya. Włóż do lodówki na 15 minut, aby przekąska była bardziej orzeźwiająca. Smacznego!

    Brak komentarzy:

    Prześlij komentarz